Online vuurwerk bestellen!

Het einde van het jaar komt in zicht, en voor ons betekent dat: langzaamaan alles in orde brengen voor de jaarlijkse vuurwerkverkoop.

Vanaf 15 september 2020 kunt u weer online Dynasty vuurwerk bestellen, al jaren verkozen tot de beste kwaliteit die er op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.

Klik hier om een kijkje te nemen in onze vuurwerkwebshop.

In verband met de huidige COVID-19 situatie willen we u vragen dit jaar uw vuurwerk online te bestellen. Dat betekent niet in de rij hoeven staan om uw bestelling op te halen, en derhalve het risico van besmetting tot een minimum beperken!

Let op: De landelijke vuurwerkverkoop valt dit jaar op 29, 30 en 31 december.

Week tegen de eenzaamheid

Van 27 september tot en met 8 oktober was het de Week tegen de Eenzaamheid.

 © InSight Anthropology

In het kader hiervan werd er door Rikko Voorberg in Amsterdam West het “Mind the Gap”-project opgezet: achterburen werden met elkaar verbonden door middel van kabelbaantjes waaraan een mandje leuke attenties naar (veelal onbekende) buurtgenoten werden gezonden.

Bekijk hier een filmpje!

Kabelbaan-materialen van De Vijl!

Werknemers De Vijl nemen het stokje over

Hiep hiep.. hoera!

Per 1 juli jongstleden is het eigendom van IJzerhandel De Vijl overgegaan in handen van Per en Fons. Gezamenlijk gaan zij verder onder De Vijl VOF, en hopen zij dit mooie bedrijf nog zeker 25 jaar een goede toekomst te geven. U blijft dus verzekerd van een uitstekende ijzerhandel bij u om de hoek.

Kom ons binnenkort eens feliciteren 🙂